УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Ray70 VHF двупостова радиостанция с вграден GPS и AIS (СE70251)
 

 

Цена:1 515.00 лв.

 

Ray70 е VHF двупостова радиостанция с вграден GPS и AIS, която притежава основните функции за комуникация, от които всеки собственик на плавателен съд се нуждае. Всичко в едно - тя е комуникационното решение за капитаните, които искат най-доброто. Добавяйки оригиналния RayMic аксесоар, можете да използвате вашата Ray70 от две места на борда на лодката. RayMic също позволява интерком обаждате от една станция до друга. Многофункционална Ray70 VHF двупостова радиостанция е с вграден AIS приемник, Loudhailer(30w говорител) и GPS.

Основни характеристики :

  • Двупостови радиостанции с функция интерком;

  • Извънгабаритен LCD дисплей за по-добро виждане;

  • Подвижен микрофон „юмрук“ с вградени бутони за канали up/down, hi/low за мощност и с възможност за преместване предната или задната част на инсталацията;

  • Подвижен сребърен панел и опция за черен панел;

  • NMEA2000 и NMEA0183 мрежа за лесно свързване към бордовите системи;

  • RAY 70 - с вграден AIS приемник, Loudhailer(30 W външен говорител за команди), 72 канала WAAS GPS и автоматични сигнали за мъгла.Всички цени са в лева, с включено ДДС.
Цената е актуална към датата на последните промени, която може да намерите в долната част на web страницата.

Как да поръчаме

За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 08/20/18

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.