УНИКАД ЕООД

 

LALIZAS
 БЪРЗО ВТВЪРДЯВАЩ СЕ ЕПОКСИДЕН ПРАХ
 
 
 
 
 

Този удивителен продукт ще ремонтира почти всичко и може също така да бъде използван под вода. Aquabond е готов за употреба за секунди. Равни части от всеки стик се смесват с ръце. Получената каша след това просто се притиска към мястото, оформя се и се оставя да изсъхне. Получената по този начин смес може да бъде обработвана, пробивана и нарязвана, когато вече е изсъхнала. Почти всичко може да бъде ремонтирано и някои примери са : пропукани двигателни корпуси, тръбопроводни ремонти, повреди и дупки в металните повърхности и т.н. Готовата смес е много твърда и ще издържи температури до 130 градуса по С. Веднъж поставена, тя може да бъде и боядисвана.
Код 90415 90416
Цвят Бял Жълто-сив
  ЦЕНА, ЛВ, с включено ДДС
  30.00 25.00

Всички цени са в лева, с включено ДДС.
Цената е актуална към датата на последните промени, която може да намерите в долната част на web страницата.

Как да поръчаме

За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Globul: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

Up
 

 


Last modified: 05/05/14

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.