УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 
 

Офис решения с Linux сървъри
 
Предлагаме Ви лесен за поддръжка, надежден и многофункционален Linux сървър за работа с файлове/документи, опции за споделен печат, VPN отдалечен достъп и много други възможности. Отлично решение за малки и средни офиси / предприятия. Без високи изисквания към хардуера. Софтуерна поддръжка на огледални дискове. Безплатна алтернатива на утвърдените на пазара подобни продукти. Удобен WEB интерфейс за администриране и настройки. Централизирано архивиране на данните(backup) на външен носител или работна станция.
 
В зависимост от начина на организиране на мрежата в офиса имаме два варианта на изпълнение:
  • тип "server and gateway" - изпълнява ролята и на рутер - подходящо решение за VPN достъп отвън; надежден Firewall и вградена антивирусна защита;
  • тип "server" - основно приложение като файлов сървър;

Предпочитаният в повечето инсталации вариант е "server and gateway" - отдалеченият достъп е от голямо значение за много клиенти - изнесени работни места, връзка от вкъщи или друг офис, връзка през 3G/LTE мрежите от лаптоп или телефон и т.н.
Основният масив от офисни данни - споделени папки с различни права дава възможност за периодичен архив, което от своя страна води до избягване на риска от загуба на информация.

 

Serwer and Gateway Mode

Server Only Mode


Как да направим запитване/заявка
Необходимо да се обадите на един от изброените по-долу телефони или да изпратите мейл със запитване на електронната поща info@unicad.bg. След заявка по мейл ние ще се свържем с Вас.

Телефони за контакт:
Yettel: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 04/04/23

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.