УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

 
Акумулаторни батерии Trojan® Gel / AGM
(for Campers/Boating/Hobby/PV)

12V блокове, подходящи за бордови приложения: използване  в кемпъри, каравани; лодки и яхти; малки PV системи; за отопление - инвертори; Хоби, свободно време и т.н.
 
                   

Информация и технология


AGM серия -  стъкло-мат сепарирани батерии без поддръжка. Включва редица елементи в дизайна, които предоставят оптимална производителност. Здрави плочи удължат жизнения цикъл на дълбоко разреждане. Разделител на базата на стъклени влакна служи за изолиране на положителните и отртеицателните плочи, и в същото време действа действа като попивателна за абсорбиране на електролита. Сепараторът се поддържа под натиск между плочите, за да се осигури по-добър контакт с повърхностите им. A компютърно генериран дизайн на мрежата е оптимизиран за висока плътност и мощност, Клапан регулира и предотвратява повишаване на налягането при натрупването на прекомерен натиск. AGM батериите са устойчиви на ниски температури, вибрации и имат ниско вътрешно съпротивление за по-висок ток на разряд и по-висока ефективност на зареждане.

 
 
Изтегли спецификация
 
Изтегли спецификация
 
Изтегли спецификация
Trojan® U1-AGM   Trojan® 22-AGM   Trojan® 24-AGM
12V, 33Ah/C20   12V, 50Ah/C20   12V, 76Ah/C20

Цена:Запитване

 

Цена:Запитване

 

Цена:Запитване


 
 
 
Изтегли спецификация
 
Изтегли спецификация
 
 
Trojan® 27-AGM   Trojan® 31-AGM    
12V, 89Ah/C20   12V, 100Ah/C20    

Цена:Запитване

 

Цена:Запитване

   

GEL серия - батерии подходящи за дълбок цикъл на разряд. Запечатани, без необходимост от поддръжка. Осигуряват отлична работа във взискателни възобновяеми енергийни приложения. Този тип батерии са разработени да бъдат с голяма здравина и дълготрайност, с изключителна производителност и дълъг живот. Геловите батерии на Trojan се отличават с редица важни характеристики на дизайна, които осигуряват значителни предимства пред конкурентните гел продукти. Геловият електролит е с патентована формула, която осигурява безпроблемна работа и драстично удължава жизнения цикъл на батерията. Специалната сплав на оловните плочи осигуряват по-дълъг срок на годност и с висока устойчивост на корозия, както и доставя повече  концентрирана енергия към терминалите. Premium серията притежава двойно-изолирани сепаратори между плочите за оптимална производителност и мощност

 
 
Изтегли спецификация
 
Изтегли спецификация
 
Изтегли спецификация
Trojan® 27-GEL   Trojan® 31-GEL   Trojan® 5SHP-GEL
12V, 91Ah/C20   12V, 102Ah/C20   12V, 125Ah/C20

Цена:Запитване

 

Цена:Запитване

 

Цена:Запитване


Всички цени са в лева, с включено ДДС. Гаранцията на продуктите е 24 месеца.

Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 08/20/18

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.