УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 
 

Хибридни инвертори
VICTRON ENERGY Multi RS Solar 6000

Инвертор 6 kVA/4.8kW (48Vdc/230Vac, MPPT 80-450V)
 

Multi RS Solar 48/6000 е 48V 6kVA хибриден инвертор с вградено зарядно устройство и MPPT контролер 4kW с работно напрежение 80-450Vdc. За мониторинг през VRM порталa е необходимо използването на допълнителен контролер CERBO GX.

Инверторът произвежда перфектна синусоида и може да захранва уреди с висока мощност. Освен това е двупосочен, зарежда батерията, когато има излишък от слънчева енергия или AC захранване, или конвертиране от батерията, когато е необходимо. Широк MPPT диапазон на напрежение 80 – 450 VDC, със 120 VDC PV стартово напрежение.
Лек, ефективен и тих - благодарение на високочестотната технология и новия дизайн, този мощен инвертор тежи само 11 кг. В допълнение към това има отлична ефективност, ниска мощност в режим на готовност и много тиха работа. Инверторът притежава дисплей, Bluetooth и се настройва посредством приложението VictronConnect(досъпно
със смартфон или друго Bluetooth активирано устройство). На дисплея се отчитат параметрите на батерията, инвертора и мощността от соларните панели.
Интегрираният MPPT контролер е с капацитет от 4 kWp и може да бъде разширен чрез добавяне на допълнителни MPPT зарядни контролери към системата, например гамата Smart Solar Charger, включително моделите Smart Solar RS. При свързване във VE.Can мрежа, цялото зареждане на батерията ще работи синхронно и ще бъде координирано.
Като алтернатива фотоволтаичният капацитет може да бъде разширен чрез инсталиране на AC PV инвертори, от които изходът на мощността ще се контролира автоматично от интегрирания контрол на мощността с изместване на честотата.

Комуникационни портове - VE.Can връзка към GX устройство за системен мониторинг, регистриране на данни и отдалечени фърмуер актуализации. VE.Директна връзка към GlobalLink 520 за дистанционно наблюдение на данни. Налични I/O входове/изходи - възможност за програмируеми връзки на реле, температурен сензор и сензор за напрежение. Дистанционният вход може също да бъде конфигуриран да приема Victron smallBMS.

 

Изтегли:

1. Спецификация;
2. Инструкция за монтаж;
 

 

 

 

 

Цена: 5 845.00 лв.
(с вкл.ДДС)
 

Всички цени са с включен ДДС

Как да се консултираме
Ако Ви е необходима консултация, позвънете на един от изброените най-долу телефони.

След уточняване на броя консуматори, начинът на използването им, географският район, в който се намира обекта (за изчисл. на слънчевата радиация), начинът на експлоатация(почивни дни / всекидневно, летни месеци / целогодищно), както и бюджетът, с който се разполага - на клиента ще бъде изготвен предварителен базов анализ(за очакван добив) и ценова оферта.
Как да поръчаме
За да направите заявка за оглед или монтаж е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите мейл на електронната поща info@unicad.bg

Телефони за поръчка: Yettel: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 04/07/23

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.