УНИКАД ЕООД

 

 SineUPS® s200

 
След свързване на SineUPS устройството към акумулатора, консуматора/помпата и включването му към мрежата, батерията започва да се зарежда и индикатор от четири зелени светлини показва колко процента е заредена до момента. Жълт индикатор с означение щепсел показва наличието на електрозахранване от мрежата. Бутонът за включване не е натиснат(не свети) и на контакта на устройството (изхода към консуматора/помпата) няма захранване.
Този режим на работа е препоръчителен за времето, през което помпата няма да се използва - пролет/лято/есен - така ще осигурите поддържащ заряд на батерията и ще избегнете нейното пълно разреждане - ще я запазите годна и здрава за следващия сезон (Моля следете нивото на електролита на всеки 3-4 месеца, ако батерията е мокър/наводнен тип)
 
<
 

Контролен панел - Режим на подзаряд на акумулатора

>

Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

Up
 

 


Last modified: 09/26/15

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.