УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Multi Plus
Quattro

Инвертори с вградено зарядно у-во
серии MultiPlus, Quattro, Victron Energy Blue Power
Инвертори с пълна синусоида, подходящи за автономни  фотоволтаични системи (Off-Grid / Stand Alone)
 
Островни/самостоятелни - предназначени са за осигуряване на електричество за собствени нужди - подходящи за фамилни къщи (1-5 kW), малки ферми и хотели (5-15 kW). Осигурряват независимо захранване от различни енергийни източници - PV масиви, вятърни генератори, дизелови генератори, водни турбини.
Инвертори с изходяща пълна синусоида, високо КПД и възможност за голямо пиково натоварване. Подходящ за всякакъв тип приложения. Изключително надежден продукт от най-високо ниво.
Инверторите са оборудвани с програмируемо реле, което по стандартни настройки е настроено като алармено реле. Релето може да се програмира за всякакви приложения, като например за стартиране на генератор.
Програмиране чрез DIP ключове, VE.NET панел или персонален компютър
 
     
Multi Plus series       Quattro series
800 - 5000 VA        3000 - 15 000 VA
Модели и цени       Модели и цени

Как да се консултираме
изброените най-долу телефони. При желание на клиента ще бъде изготвена начална оферта на базата на предварителен анализ със специализиран софтуер, включваща в себе си цена за всички необходими компоненти, изграждане на системата и двугодишната и гаранционна поддръжка.

Как да поръчаме

За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435


 

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 03/24/21

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.