УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

PV кит комплекти за охранителни системи
 

Предлагат се в два варианта - 1. PV омплекти за пълна автономия - за места без достъп до електрическата мрежа; 2. PV комплекти за  резервно захранване, подходящи за райони с често спиране на тока. Приложение - за автономия/резервно захранване на охранителни системи, системи за видео-наблюдение и т.н.

 
Security System Daily Power   Security System Backup Power
За автономно захранване на охранителни системи   За аварийно захранване на охранителни системи
 
Очаквайте скоро   Очаквайте скоро

Готови за свързване PV комплекти за автономна работа на охранителни системи или видео-наблюдение с максимална мощност до 350W, подходящи за използване в малки вили и къщи без връзка с електрическата мрежа.

 

Готови за свързване PV комплекти за резервно захранване на охранителни системи или видео-наблюдение с максимална мощност до 350W. Подходящи за места с често спиране на тока - за отдалечени вили, къщи.


Как да се консултираме
Ако Ви е необходима консултация, позвънете на един от изброените най-долу телефони.
При желание на клиента може да бъде направен предварителен анализ със специализиран софтуер и да се изготви точна спецификация (предварителен проект) с очакван добив, тип инвертор и брой панели и батерии
Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Globul: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 07/06/14

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.