УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

PV кит комплекти за продажба на електроенергия
 

Готови за свързване PV кит комплекти, предназначени за продажба на електроенергия. Комплектите са разделени по мощност на три основни вида:
1. Покривни PV централи до 5 kW - за частни, фамилни къщи  : 2. Покривни PV централи от 6 - 15kW - подходящи за стопански и жилищни сгради; 3. Наземни централи до 32 kW;

 
Домашни покривни PV централи   PV централи върху жилищни/други сгради   Наземни PV централи
до 5kW   6 - 15kW   до 32kW
 
   
Виж още...   Очаквайте скоро   Очаквайте скоро

Готови PV комплекти за продажба на електроенергия(до 5кW, монофазни), подходящи за покриви на къщи  - включват панели, стрингов инвертор SolarMax, окабеляване(PV кабели и конектори), закрепващи елементи за керемиден покрив и опция - табло за защита (изработване според изискванията на проекта)

 

Готови PV комплекти за продажба на електроенергия(до 15кW, трифазни), подходящи за покриви на стопански и жилищни сгради  - включват панели, стрингов инвертор SolarMax и опция - табло за защита (изработване според изискванията на проекта)

 

  Готови PV комплекти за продажба на електроенергия, подходящи за наземни PV централи (до 35кW, трифазни) - включват панели, стрингов инвертор SolarMax, и опция - табло за защита (изработване според изискванията на проекта)


 

Как да се консултираме
Ако Ви е необходима консултация, позвънете на един от изброените най-долу телефони.
При желание на клиента може да бъде направен предварителен анализ със специализиран софтуер и да се изготви точна спецификация (предварителен проект) с очакван добив, тип инвертор и брой панели и батерии
Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 03/09/15

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.