УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Соларни мобилни зарядни устройства-качество и стил от Финландия
<< назад | ръководство | брошура | галерия | гаранция

SolarStrap ™ Basic SS-W100

Цена: 75.00 лв

(с включено ДДС)

 


Техническа   спецификация
Изходна мощност (Wp, Ват-пик) 1.3W, 5.4VDC
Работна температура -20 ° C ... +50 ° C
Размери (разгъната) 356 х 181 х 9 mm
(Прегънат) 206 х 124 х 20 mm
Приложение Гъвкав, защитен от пръски
Тегло 85 грама
 

SolarStrap™ Basic е решение, даващо възможност за незабавно започване на зареждане при наличие на слънчева светлина.Той тежи 85 грама и е с размерите на голям портфейл. Устйчив е на лоши метеорологични условия. Един час на слънце дава енергия за разговор околоо 20 минути или 50 часа в режим на готовност за вашия телефон.

Искате ли да заредите мобилния си телефон по еколого-съобразен начин? Чеесто ли оставате с  изтощена батерия и няма къде да я заредите? SolarStrap™ Basic означава, че никога повече няма да се озовете в подобна ситуация.

Благодарение на различните видове адаптери, SolarStrap™ Basic е съвместим с повечето мобилни телефони, MP3 плейъри, GPS устройства, цифрови фотоапарати и други устройства използващи 5 V зарядно напрежение. С помощта на SolarStrap ™ може напълно да заредите всеки мобилен телефон от най-висок клас. По мощност устройството е аналогично на оригиналното мрежово зарядно устройство.

SolarStrap™ Basic се предлага в черно. Той идва с интегриран кабел за зареждане  и ръководство. Подходящите адаптери за зареждане на други марки и модели мобилни телефони, както и различни други електронни устройства трябва да бъдат закупени допълнително.

SolarStrap™ Basic ще бъде идеално за вас по склоновете на планината, ако сте на плажа, на ски или колело, ако сте на риба или с каяк часове наред. Приложенията са безкрайни, а усещането за това, че винаги ще имаме заредена батерия, ни дава сигурност и спокойствие.


=

ИЛИ

Време за зареждане на слънце

 

Време на разговор

 

Време на готовност

30 час   40 минути   25 часа
1 часа   1.20 часа   50 часа
3 часа   4 часа   150 часа

Забележка: Изчисленията са направени за мобилен телефон с 1000mAh батерия, при 300 часа време на готовност и 8 часа време за разговори, при пряка слънчева светлина, перпендикулярно на слънчевите панели в условия на открито. Ефективността може да варира в зависимост от местоположението, мрежата, СИМ-картата, както и използването на мобилния телефон.

SS-W100

Всички цени са в лева, с включено ДДС. Гаранцията на продуктите е 12 месеца.

Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като доставката на соларните устройства е безплатна. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

При заплащане на място с
POS, има отстъпка от 15% от цената с включено ДДС.

Телефони за поръчка:
Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 03/14/17

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.