УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Соларни мобилни зарядни устройства-качество и стил от Финландия
<< назад | ръководство | брошурa | галерия | чести въпроси | гаранция
 

SolarStrap ™ SS-W204 for iPod and iPhone

Цена: 125.00 лв

(с включено ДДС)

Съвместими модели

iPhone 4/4S

iPhone 5

iPhone 3GS

16GB 32GB

+Lightning to 30-pin Adapter

8 GB 16GB 32GB

iPhone 3G

iPod classic

iPod touch

8GB 16GB

160GB (2009)

4nd generation
8GB 32GB 64GB

 

 
iPod nano iPod nano  

6th generation
8GB 16GB

5th generation (video camera) 8GB 16GB

 

Техническа   спецификация
Номинална консумирана мощност (Зарядно устройство) 5.0 VDC, 500 mA
Номинална мощност 5,0 VDC, 1000 mA
Капацитет на батерията 1500 ма, 5,5 Wh
Работна температура 0 ° C ... +50 ° C
Размери (разгъната) 315 х 120 х 21 mm
(Прегънат) 161 х 120 х 27 mm
Приложение Гъвкав, защитен от пръски
Тегло 65 грама
 

 

=

ИЛИ

Време за зареждане на слънце

 

Време на разговор

 

Време на готовност

1 час   19 минути   8 часа
4 часа   1,2 часа   32 часа
8 часа   2,5 часа   64 часа

Забележка: Изчисленията са направени за iPhone 3G. при пряка слънчева светлина, перпендикулярна на слънчевите панели в условия на открито. Ефективността може да варира в зависимост от местоположението, мрежата, СИМ-картата, както и използването на мобилния телефон.

 

Искате ли да зареждате вашия iPod / iPhone по еколого-съобразен начин? Или може би често се озовавате с изтощена батерия и няма как да я заредите?   Suntrica SolarStrap™ на  Suntrica означава, че никога повече няма да се озовете в подобна ситуация.

Прикачете го върху чантата си, към велосипед или палто, така че да зарежда, докато сте навън - или просто го оставете на перваза на прозореца и след това го свържете към вашите iPod или iPhone, когато . батерията ви се изтощи. Леко зарядно устройство, което събира слънчевата енергия във вътрешна батерия, готово за използване на момента или за по-късна употреба, Suntrica SolarStrap™, работи с iPod и iPhone. Той може да бъде също така бързо зареден от електрическата мрежа или от вашият компютър или лаптоп. Suntrica SolarStrap™ тежи само 65 грама и е с размерите на малък портфейл. Устойчив е на атмосферни влияния и грубо отношение.

Устройството е произведено съгласно RoHS стандартите, с материали и процеси, несъдържащи HALOGEN и PVC. Един час зареждане на слънце дава енергия, която е достатъчна  за приблизително  20 минути време на разговори или около 8 часа в режим на готовност за вашия iPhone 3G.

Suntrica SolarStrap™ за iPod / iPhone идва с кабел за зареждане(CBL-3) и ръководство.

Благодарение на специален кабел CBL-1 и различни видове адаптери, SolarStrap™ SS-W204 е съвместим с повечето мобилни телефони, MP3 плейъри, GPS устройства, цифрови фотоапарати и други устройства използващи 5V зарядно напрежение. С помощта на SolarStrap™ SS-W204 може напълно да заредите всеки мобилен телефон от най-висок клас. По мощност устройството е аналогично на оригиналното мрежово зарядно устройство.

SolarStrap™ SS-W204 е гъвкав и лек, и е предназначен специално за грубо използване на открито.

SolarStrap™ SS-W204 е на разположение в пет различни цвята: розово, оранжево, зелено, синьо и черно. Той идва със стандартен кабел за зареждане CBL-3 за iPhone, iPod. В комплекта има също така и ръководство. Подходящите адаптери за зареждане на други марки и модели мобилни телефони, както и различни други електронни устройства трябва да бъдат закупени допълнително.

SolarStrap™ SS-W204 ще бъде идеално за вас по склоновете на планината, ако сте на плажа, на ски или колело, ако сте на риба или с лодка часове наред. Приложенията са безкрайни, а усещането за това, че винаги ще имаме заредена батерия, ни дава сигурност и спокойствие.

 

SS-W205R SS-W205O SS-W205G

 
SS-W205B SS-W205S  

 


Забележка: "Произведено за IPod" и "Произведено за iPhone" означава, че електронният аксесоар е проектиран специално за да се свържете с iPod, или iPhone, съответно, и е сертифициран от разработчика, за да отговаря на стандартите за изпълнение на Apple. Apple не носи отговорност за работата на това устройство или неговото съответствие с изискванията за безопасност и регулаторни стандарти. Моля, имайте предвид, че използването на този аксесоар с iPod, iPhone или iPad може да повлияе на безжична производителност. iPod и iPhone са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни.

 

Всички цени са в лева, с включено ДДС. Гаранцията на продуктите е 12 месеца.

Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като доставката на соларните устройства е безплатна. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

При заплащане на място с
POS, има отстъпка от 15% от цената с включено ДДС.

Телефони за поръчка:
Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 03/14/17

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.