УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Соларни мобилни зарядни устройства-качество и стил от Финландия
<< назад | ръководство | брошура | галерия | чести въпроси | гаранция

SolarStrap ™Freedom SS-W205

Цена: 118.00 лв

(с включено ДДС)

 


Техническа   спецификация
Номинална консумирана мощност (Зарядно устройство) 5.0 VDC, 500 mA
Номинална мощност 5,0 VDC, 1000 mA
Капацитет на батерията 1500 ма, 5,5 Wh
Работна температура 0 ° C ... +50 ° C
Размери (разгъната) 315 х 120 х 21 mm
(Прегънат) 161 х 120 х 27 mm
Приложение Гъвкав, защитен от пръски
Тегло 65 грама

=

ИЛИ

Време за зареждане на слънце

 

Време на разговор

 

Време на готовност

1 час   16 минути   10 часа
4 часа   1 часа   39 часа
8 часа   2 часа   78 часа

Забележка: Изчисленията са направени за мобилен телефон с 1000mAh батерия, при 300 часа време на готовност и 8 часа време за разговори, при пряка слънчева светлина, перпендикулярно на слънчевите панели в условия на открито. Ефективността може да варира в зависимост от местоположението, мрежата, СИМ-картата, както и използването на мобилния телефон.

 

Искате ли да заредите мобилния си телефон по еколого-съобразен начин? Чеесто ли оставате с  изтощена батерия и няма къде да я заредите? Suntrica SolarStrap™ означава, че никога повече няма да се озовете в подобна ситуация.

SolarStrap™ Freedom ни дава висока производителност при добив и съхранение на електрическа енергия. Той тежи само 65 грама и е с размерите на малък портфейл. Устйчив е както на лоши метеорологични условия, така и на удари. Устройството събира слънчевата енергия с помощта на ефективен гъвкав слънчев панел и я съхранява в лека батерия с голям капацитет. Ако е необходимо, тази вградена батерия може бързо да бъде  дозаредена  с помощта на AC зарядно устройство (аксесоар) или USB кабел (аксесоар). Когато не се използва, батерията може да остане заредена няколко години.

Благодарение на различните видове адаптери, SolarStrap™ Freedom е съвместим с повечето мобилни телефони, MP3 плейъри, GPS устройства, цифрови фотоапарати и други устройства използващи 5 V зарядно напрежение. С помощта на SolarStrap ™ може напълно да заредите всеки мобилен телефон от най-висок клас. По мощност устройството е аналогично на оригиналното мрежово зарядно устройство.

SolarStrap™ Freedom е гъвкав и лек, и е предназначен специално за грубо използване на открито.

SolarStrap™ Freedom е на разположение в пет различни цвята: розово, оранжево, зелено, синьо и черно. Той идва със стандартен кабел за зареждане (без iPhone, iPod) и ръководство. Подходящите адаптери за зареждане на други марки и модели мобилни телефони, както и различни други електронни устройства трябва да бъдат закупени допълнително.

SolarStrap™ Freedom ще бъде идеално за вас по склоновете на планината, ако сте на плажа, на ски или колело, ако сте на риба или с каяк часове наред. Приложенията са безкрайни, а усещането за това, че винаги ще имаме заредена батерия, ни дава сигурност и спокойствие.

SS-W205R SS-W205O SS-W205G

 
SS-W205B SS-W205S  
 

Всички цени са в лева, с включено ДДС. Гаранцията на продуктите е 12 месеца.

Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като доставката на соларните устройства е безплатна. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

При заплащане на място с
POS, има отстъпка от 15% от цената с включено ДДС.

Телефони за поръчка:
Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 03/14/17

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.