УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ

 

Резервно захранване за отоплителни системи

Офериране, доставка и монтаж на UPS и акумулаторни батерии
 

Непрекъсваемите захранвания (UPS) за отоплителни системи, предлагани от нас, са произведени в България (Техногама ООД), и са предназначени за постоянно захранване с електроенергия на циркулационни помпи на отоплителни системи, за захранване на газови котли, пелетни горелки от стандартен и комбиниран тип, мощни циркулационни помпи (до 1200W). Изходното напрежение на SineUPS е чиста синусоида - от основно значение за работата на прецизна електроника, двигатели и други модули в тези консуматори.

Уникад ЕООД предлага след консултиране по телефона/електронната поща (оглед  при необходимост) доставка и монтаж на SineUPS в комплект с акумулаторна батерия - на място - при клиента. Спецификата на различните отоплителни системи често изисква квалифициран монтаж както на UPS и акумулатор, така и на допълнителни табла, предпазители, допълнителни защити и окабеляване.

Гаранция и нейното обслужване - при монтаж на място на UPS, клиентът освен двугодишната гаранция получава и удобството на обслужване на тази гаранция при необходимост, което се заплаща допълнително и включва цена за брой посещения на място - свързани със сервизирането на повредено устройство (демонтаж и взимане за ремонт - и обратно - монтаж след сервизирано устройство.

Гаранцията за устройства SineUPS (24 месеца) не важи при токови удари, попадения на мълнии, наводнени/или държани на влага устройства, нарушени гаранционни стикери, външна намеса.

Гаранцията за акумулаторни батерии (24 месеца) не важи в случаи на къси съединения, подлагане на батериите на екстремни ниски/високи температури, липса на целогодишен подзаряд, механични увреждания и т.н.

 

Продажба, доставка и монтаж на резервни захранвания и акумулаторни батерии

Описание

Цена, ЛВ (без вкл.ДДС)

Инсталиране на резервно захранване на локално
парно/камина (за модели s100 / s200)

50.00
Инсталиране на резервно захранване на газов котел
(за модели s400 / s600)
60.00
Инсталиране на резервно захранване на пелетен котел
(за модели s600);
60.00

Инсталиране на резервно захранване на комбиниран
пелетен котел (за модели s850/s1200);

80.00

Опции - допълнителни защити, байпас превключватели за
лесно сервизиране, допълнителни предпазители, табла,
разклонители с вградена защита, клеми за акумулатори,
свързващи мостове м/у акумулатори(24V), външна
арестерна защита;

офериране на място
(цените са дадени в сайта)

Транспортни разходи - за посещение с цел монтаж / оглед /
гаранционно обслужване

за гр.София 15.00
за Софийска област 30.00
до населено място
(отиване и връщане)
0,26 лв/км
 

Всички цени са в лева, без включено ДДС.

Как да поръчаме

За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435 

  Home Up ПРОДУКТИ


Last modified: 01/22/20

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.