УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Steca
Schneider Electric
Votronic
Phocos

Фотоволтаични зарядни контролери - архив
 
 

 

 

  

Запитване

 

Запитване

 

Запитване

Зарядни контролери
Schneider Electric
 
Зарядни контролери
Votronic
 
Зарядни контролери
Phocos

 

 

 

  
Зарядни контролери
Steca
       

Запитване

       

Принцип на работа: В работен режим контролерът отчита напрежението, тока и околната температура и изчислява натрупаната енергия в батерията SOC (State Of Charge). В резултат на това се случва следното: осъществява се зареждане на акумулаторната батерия (широчинно-импулен метод на регулиране), като в същото време са защитени и батерията, и PV панела. Термоелемент измерва околната температура, и в резултат на това PV контролерът осъществява температурна компенсация. Състоянието на цялата системата обикновенно се контролира чрез LCD дисплей (по-скъпи модели) или светодиодна индикация. Крайната цел е захранване на постоянно-токови товари.


Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 09/03/20

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.