УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Victron Energy
EnerDC (MPPT)
PV контр-други
Архив

Фотоволтаични зарядни контролери (PV controlers)

Предназначение: Основни функции на всеки PV соларен заряден контролер са регулиране на заряда на акумулаторната батерия и защита срещу недопустими стойности - пренапрежение, разряд на батерията  под определено напрежение (дълбок разряд) и различни други защити - срещу късо съединение, претоварване и т.н. Моделите от по-висок клас притежават допълнителни функции, свързани със самодиагностика и настройкa на режимите/параметрите. Някои модели имат допълнително минусово заземяване и т.н..


 

 

Зарядни контролери Victron Energy  
Зарядни контролери
EnterDC
 
Зарядни контролери -
други

Принцип на работа: В работен режим контролерът отчита напрежението, тока и околната температура и изчислява натрупаната енергия в батерията SOC (State Of Charge). В резултат на това се случва следното: осъществява се зареждане на акумулаторната батерия (широчинно-импулен метод на регулиране), като в същото време са защитени и батерията, и PV панела. Термоелемент измерва околната температура, и в резултат на това PV контролерът осъществява температурна компенсация. Състоянието на цялата системата обикновенно се контролира чрез LCD дисплей (по-скъпи модели) или светодиодна индикация. Крайната цел е захранване на постоянно-токови товари.


Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435


 

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 08/21/20

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.